Scuba Tank LED Inspection Light

Så er det blevet store flaske dag og tid til visual inspektion af flasker.
Det kræver at kunne få noget ordentligt lys ned i flaskerne så man kan få et grundigt kig, så i mangel af bedre og inspireret af Daniel’s cykellygte setup tænkte jeg at det ikke kan tage mange minutter at samle et smart lys setup.

Så jeg tog ind til byens elektronik pusher og på 2 minutter havde jeg købt de få komponenter jeg skulle bruge til mit ”LED Inspection Light”
Så var det bare at samle det hvilket tog lidt længere tid end forventet, det er længe siden jeg har brugt en lodekoble og ikke mindst leget med elektronik, så der var lige en bommert der skulle rettes (så simpelt et setup men havde alligevel præsteret at lave en kortslutning)

Anyway her er mit 12v 10W LED, 75 lumen LED Inspection Light pakket ind i sort gaffa – en plastik kasse øger bare vægten og størrelsen….

20140305_225429

20140305_225417

Leave a Reply