Opsætning af badebro (26. – 27. Apr)

Vi er så heldige at have fået chancen for at opstille og nedtage en badebro her på Sjælland!

Dette er en fantastisk opgave som giver en god sum penge til klubkassen!

Fra bestyrelsens side håber vi at der vil være god opbakning fra klubmedlemmerne når denne opgave skal løses. For at vi kan beholde opgaven så kræver det at vi stabilt kan stille et rimeligt antal folk til de to weekender hvor den skal opstilles hendholdsvis nedtages. Helst omkring 8 personer begge dage – gerne flere her første gang hvor vi lige skal have lidt rutine i hvordan man arbejder med denne type badebro.

Opsætning kommer til at foregå weekenden 26.-27. april. Vi beklager at denne dato varsles forholdsvis sent, men det skyldes at vi først i dag har fået aftalen forhandlet på plads.

Flere detaljer omkring opgaven vil tilkomme, men indtil videre er det bare at skrive sig på og sætte et kryds i kalenderen. Vi kører fra klubben klokken 9 begge dage eller man kan møde direkte i Rungsted klokken 9:30. Adressedetaljer og andre praktiske informationer vil blive skrevet på dette indlæg på et senere tidspunkt.

Til de tidligere KDC-medlemmer kan jeg oplyse at der er tale om en anden badebro end den vi er vant til, men den nye skal opstilles i samme område og den skulle angiveligt være lidt nemmere at arbejde med end den gamle type.


Begivenhedstype Arbejdsdag Møde tidspunkt 09:00 Mødested Klubben
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply