Lys på den lille båd-trailer! (16. Okt)

Hej Alle sammen

 

Jeg er kommet til at love at jeg ville kigge på lyset på den lille ribs båd-trailer 🙂  Derfor bliver jeg nødt til at booke den således at den rent faktisk holder nede i klubben her torsdag d. 16 okt.

Da jeg har kigget på den med den tester der ligger i klubben, og da denne mente lyset var i orden, ville det være en stor hjælp hvis en af jer med bil og hængerstik kunne have lyst til at hjælpe så jeg kan teste den med en rigtig bil, både før og efter jeg har rodet med den.

Opfordringen er derfor: Kunne en af jer med bil ikke kontakte mig, så vi kan lave en aftale – helst denne torsdag, omkring hvad tid på dagen du kan – hvis der stadig var dagslys ville det da være rarest 😉

Jeg kan fanges på:

Tlf: 30284949 eller e-mail: peter.brasby@gmail.com eller i kommentarfeltet herunder 😀

 

// Peter


Begivenhedstype Arbejdsdag Møde tidspunkt 10.00 Mødested Klubben
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply