Langweekend hos Dykleif, Hamburgsund (11. – 14. Jul)

Langweekend hos DykLeif, Hamburgsund

Vi gentager sidste års succes og tager en tur til DykLeif. Vi har bestilt rigtigt godt vejr også denne gang. Væderøerne byder typisk på god sigt og en masse dyreliv og hvis vejret er godt er det rigtig dejligt at ligge på en klippe ø. Det er nem dykning så godt også for helt nybegynder, men man kan også komme ned til 30-40m, hvis man har lyst til det. Makstiden for dyk er typisk en time, så ikke godt til deco dykning.

Vi tager afsted torsdag efter arbejdet (fælleskørsel arrangeres når vi ved hvor mange vi bliver) og dykker i alt 6 båddyk så vi er sent hjemme søndag. Hvis man er virkelig frisk så er det muligt med nat dyk fra stranden, men det skal man selv arrangere.

Info om Dykleif findes her: Dyk-Leif – Dykning vid Väderöarna! (dykleif.se)  og det er 3 dages pakken vi går efter. Den koster 3.393dk og inkluderer mad, boende, dykning og luft. Kommer vi nok ende på ca 10% rabat, afhængigt af hvor mange vi bliver. Udgifter for kørsel deler vi på. På sidste dyk dag så afregnes turen med dykleif og det kan betales med kort.

Det er typisk muligt at tilkøbe jungfruhummer til aftensmad en af dagene. Der er også mulighed for Nitrox.

Man er sikret sin plads når man betalt depositum på 665dk, tilmelding her på siden er ikke nok. Depositum kan betales via mig, så samler jeg sammen til en fælles overførsel. Jeg har sat pladser til maks. 12, men lige nu er det mulighed for flere. Jeg laver en fælles overførsel om en uges tid. Hvis det stadigvæk er pladser, kan man sagtens tilmelde sig senere, men så må man selv arrangere med dykleif og depositum.

Det plejer tage ca 6 timer at køre derop, med det obligatoriske stop på Max Hamburgere. Søndag plejer vi være færdige 1500 så tilbage i København ca 2100.

Kom frisk!

 


Begivenhedstype Dykkertur Møde tidspunkt 15:00 Mødested Klubben
Forventede maks dybte 30m Antal pladser 12 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply