Langelands tur (7. – 10. Maj)

Vi tager en tur til langeland omkring store bededag.

Vi vil på turen have hver sit soverum og hav efokus på god håndhygiejne.

Turen kommer til at foregå efter samme model som de 2 sidste år, vi bor i min mors hus i Lindelse hvor der er rigeligt plads, så hvis der er nok tilmeldte tager vi både Brumbassen og Hvepsen med.

Området omkring Langeland byder på et stort antal vrag som ligger relativt tæt på land, og på forholdsvis lave dybder ned til omkring 30 meter.

Der vil både være mulighed for at dykke krigsskibe fra Anden Verdenskrig, fx M1108/ Dr. Eichelbaum, M36/ den omvendte og Island, samt nogle af de mange ukendte og måske udykkede vrag i området.

Sidste år havde vi begge både med, derfor kunne vi dele os op og sejle til flere forkskellige vrag så alle fik det de sukkede efter, det var alletiders!

Vi mødes i klubben torsdag d. 7. maj efter arbejde (ved 16-tiden alt efter hvornår folk kan få fri). Her køber vi mad ind til hele turen, pakker biler, henter både, og pakker trailer med kompressor, oxygen og alt det grej vi skal have med, og kører mod Langeland.

Vi forventer 2 dyk fredag og lørdag og et dyk søndag så vi kan være retur til klubben sen eftermiddag.

Der vil være et depositum på 500 ved tilmelding. Dette depositum vil være tabt såfremt turen afvikles, men man melder fra inden afgang, og der ikke findes nogen på venteliste som kan overtage pladsen på turen. 

Det bliver smadder hyggeligt!


Begivenhedstype Dykkertur Møde tidspunkt 16:00 Mødested Klubben
Forventede maks dybte 30m Antal pladser 10 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply