FOTO Træf (24. Maj)

UV FOTOTRÆF

Fotoudvalget indbyder igen i år uv-fotografer til fototræf

 Lørdag d 24/5  2014 kl. 10:00

Ideen med uv fototræffet er at møde ligesindede med denne interesse, skabe kontakter på tværs af klubberne, inspirer hinanden og udveksle erfaringer med tips og tricks udi undervands foto. Ellers blot at have en hyggelig eftermiddag ved stranden.

 

Den tid og tålmodighed undervandsfoto kræver, kan jo godt være uforenelig med et almindelige dyk med en ikke fotograferende makker, der naturligvis skal tages hensyn til. Her er så muligheden for at møde ligesindede, der synes det er fint at ligge og glo på en sandkutling i 10 minutter til man har det rette billede.

Hvis der er stemning for det kunne vi give hinanden en fast opgave: lav et fiske portræt, dykkerportræt eller noget helt tredje. Det er ofte givende med en fast opgave.

 

På Sjælland er mødestedet Rågeleje strand (kør efter Rågeleje strandvej 3 og op på parkeringspladsen) og i Jylland er mødestedet Natomolen ved Ebeltoft. Vejret kigges efter i sømmene og vi beslutter, hvor der skal dykkes.

Medbring udstyr, kamera, kaffe, madpakke og masser af fotodyk-humør. Der dykkes efter DSF´s sikkerhedsregler, dvs. husk bl.a. bøjen.

 

Tilmelding til:

Sjælland – Jesper Rasmussen  jesper.rasmussen@get2net.dk  tlf. 20 44 26 06


Begivenhedstype Møde tidspunkt 10:00 Mødested Rågeleje
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply