Feeler – Service på Apeks og Techline (10. Feb)

Hej alle,

 

Dette er en føler for om der er interesse i et mere kvalificeret regulator service kursus.

Hvis der er mere end 6 deltagere bliver kurset automatisk til noget.

Information:

En Apeks service workshop, tager ca. 4 timer. På de 4 timer vil du servicere 1 første trin og 1 andet trin. du vil også lære alverdens ting omkring opbygningen af en Apeks regulator, hvorfor den ser ud som den gør, hvordan du bedst vedlige holder den, tips og triks til hvordan man fikser forskellige ting under dyk eller på dykker stedet, hvad der er forskel på de forskellige modeller mm.

Jeg kan også komme ud til jer og afholde det, f.eks. i en klub. så skal jeg bare have dækket mine transport udgifter ekstra. 
for transport tager jeg 1,5 kr/km + eventuelt brobillet (person bil).
 
Ellers så koster workshoppen 1000,-  pr deltager, prisen er ex. service kit, hvis man ønster at sætte nye dele i sin regulator. det er ikke en krav for at deltage. 
 
Nogle syntes det er mange penge, men man skal tænke på at regulatoren bliver serviceret, til stort set samme pris som det koster på et værksted, men her lære man det selv samtidig, så man aldrig mere behøves at bruge penge på at servicere. 

Hvis man ønsker at anskaffe speciel værktøj, kan jeg både lavere special værktøj samt service kit til regulatorene. 

 
Hvis i er medlem af en klub dykker klub eller Facebook dykker grupper og ligende må i meget gerne gøre reklame for workshoppen. jo flere vi sammler til disse workshops jo letter er det at få det holdte lige på den dato og det sted hvor det passer dig bedst.
 
Hvis man ønsker at sifte dele i sit regulator sæt, så skal man købe service kit ved siden af. 
De fleste vælger at købe dele, om de så sætter dem i eller gemmer dem til en anden god gang, er meget forskelligt. vi tager nemlig en snak på workshoppen, om hvornår man bør skifte dele og hvornår det er helt fint at lade være. 
Men vælger man ikke at skifte, ja så har man dem jo bare i reserve til næste gang. 
 
Der skal også bruges lidt speciel værktøj. 
jeg har det med der skal bruges til selve kurset, men hvis man bagefter vile kunne servicere SKAL man som minimum bruge 1 hage nøgle (gerne 2), et mellemtryks manometer 
og noget Christo Lube fedt. og så er der lidt andet værktøj der er nice to have. 
 
i de fleste klubber vælger klubben at købe det værktøj der skal bruges. og der er som regel også en del der på trods af dette gerne vil have sit eget værktøj. 
 
her under er der både priser og billeder af de omtalte ting. 
De kan naturligvis findes alle mulige steder på nettet eller i kan få det gennem mig. (hvilket jo typisk er det folk vælger, men det er helt op til jer) 
 
Hvis jeg skal levere dele eller værktøj så skal jeg vide det mindst 1 uge (gerne 2 uger) før, så jeg kan nå at få delene hjem. 
 
Regulator Support Handle  390,-
O-ring Pick Set (3)   200,-
Regulator Adjuster 670,-
Mellemtryksmåler 250,- 
Christo Lube MCG111, Tube 2oz 750,-
Christo Lube MCG111, Syringe 1oz 500,-
Christo Lube MCG111, Jar 1/2oz 281,- 
Service Tool Hook for Apeks 1st Stages 120,-
Apeks Service Kit 1st 200,- 
Apeks Service Kit 2nd 120,-

\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"\"\\"\\\\"Billede\\"\"


Begivenhedstype Møde tidspunkt 09:00 Mødested Klubben
Antal pladser 10 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply