Fastelavnsfest (2. Mar)

Hej allesammen

Traditionen tro vil vi hermed gerne invitere til Fastelavnsfest. Vi plejer jo at “fejre” starten på en ny sæson ved at hoppe i havnen og slå katten af tønden. Lige som de sidste par år slår vi os sammen med Aquarius så der kommer rigeligt med festlige personer.

Planen er umiddelbart at vi hopper i havnen ved Københavns Roklub, dog har jeg endnu ikke kunne få fat i dem og vi har derfor endnu ikke “fået lov” til at bruge deres bådebro/havneområde. Jeg satser på at jeg kan få fat i dem i løbet af ugen, ellers må vi finde på noget andet.

 

Mange tidligere KSK medlemmer vil formentligt påstå at man bestemt bør hoppe i havnen i våddragt, men tørdragt eller nøgen er også tilladt. Til gengæld vil der blive givet mange point hvis man dukker op udklædt.

 

Efter tønden er død og evt. forfriskninger der måtte befinde sig i tønden er indtaget er planen at vi tager tilbage til klubben på Lærkevej og spiser en fastelavnsbolle og drikker varm kakao og/eller Mark’s berømte punch 🙂

 

Dette er og har altid været en begivenhed der er åbent for alle inklusiv bedre halvdele og børn, så kan de jo også komme ned og se vores flotte nye klub. Hvis i gerne vil have familie medlemmer med så skriv det venligst i en kommentar herunder så vi ved hvor mange boller vi skal købe. Hvis i har børn med som også gerne vil slå katten af tønden så må i også gerne skrive det, så anskaffer vi en børnetønde der er noget mere tør end den “normale”.

 

Deltagelse i begivenheden koster 25,- som går til køb af fastelavnsboller, kakao osv.

 

Hvis man er i tvivl om hvordan man slår katten af tønden i vandet så er der her en video fra forrige års fastelavn.

 


Begivenhedstype Fest Møde tidspunkt 12.00 Mødested Det melder jeg ud senere på ugen
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply