CMAS kursus informations aften (3. Nov)

KDK afholder CMAS* og ** kursus, start 13. november

Københavns Dykkerklub afholder et CMAS* og CMAS** kursusforløb i løbet af vinteren 2015 og foråret 2016.

Dette er et forløb til dig der ikke bare vil lære at dykke, men også vil ende med en grundig uddannelse der gør dig helt klar til at dykke i Danmark.

Vi tager os ekstra god tid til at sikre at eleverne er med og har opnået den fornødne viden til at være med når vi dykker nogle af de fantastiske oplevelser der findes i de nordiske farevande.

Planen er at vi starter med et CMAS* hold den 13. november 2015. Kurset er åbent for alle over 18år. CMAS* teori og svømmehalslektionerne kører fra november til og med januar. Vi begynder at hoppe i baljen i slutningen af januar. CMAS* uddannelsen regner vi med er færdig i midten af februar. Som uddannet CMAS* dykker må du dykke til 18m.

CMAS** kurset starter i februar således at CMAS* eleverne kan fortsætte direkte til CMAS**. Teorien for CMAS** vil køre fra februar til starten af april og vi vil sideløbende afholde åbentvandslektioner. Planen er at alle elever er certificerede i slutningen af april – lige i tid til at nyde hele den bedste del af dykkersæsonen i DK. Kravet for at deltage i CMAS** kurset er enten at du har deltaget i vores CMAS* forløb, eller at du har CMAS* eller tilsvarende (f.eks. PADI OW) og er min 18år gammel. Som uddannet CMAS** dykker må du dykke til 39m.

Prisen for begge kurser er 3500,- hvilket inkluderer alle undervisningsmaterialer inkl. dykkertabel, logbog og certifikat afgift. Derudover er der inkluderet 6 måneders medlemskab i Københavns mest aktive dykkerklub (værdi 1000,- i sig selv). Prisen er eksklusiv lægeattest og evt. udgifter i forbindelse med dykkerture så som transport til og fra dykkersteder.

Klubben en begrænset mængde udstyr som kan lejes under uddannelsesforløbet.

Teori undervisningen vil foregå i vores klublokaler på Lærkevej fra kl. 18.00 og svømmehalsundervisningen vil foregår i Hillerødgade kl 20.30 til 22.30. Vi regner med at afslutte svømmehalsundervisningen med en fredags øl i klubben, hvis folk er friske.

Vi afholder en information aften tirsdag den 3. november kl 18.00 i vores klublokaler på Lærkevej hvor i kan møde vores instruktører og få svar på alle de spørgsmål i måtte have.

Hvis du gerne vil melde dig til holdet eller ikke kan komme til vores introaften men gerne vil have mere information så skriv til uddannelse@Kbhdyk.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra jer!

Mvh

Københavns Dykkerklub


Begivenhedstype Møde tidspunkt 18:00 Mødested Klubben
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply