Båd dyk med Brumbassen 2 dyk (27. Apr)

Hej Alle,

Nu skal der dykkes – vejret ser fint ud så nu er der ingen undskyldninger tilbage for ikke at komme på tur.

Vi finder et vrag der ikke ligger alt for lang fra Dragør, da det er koldt at sejle – husk hue og handsker til sejladsen, mad og drikke og godt humør.

Steen møder mig på Farmen kl 7.30 og vi mødes kl 8 – og forventer at sejle kl 8.30. 

Jeg melder vrag destination ud fredag aften – forestiller mig at vi kan tage 2 dyk og er der nogen der kun vil dykke et enkelt dyk så kan det også lade sig gøre, hvor de kommer i vandet som andet hold efter første hold har været i – og første holdet kan så tage deres dyk efter dem der kun vil i vandet til et enkelt dyk.

 

Glæder mig til at vi kommer på vandet.

 

Hvis der kommer flere tilmeldinger end der er plads til kan turen evt. udviddes til også at tage Hvepsen med på vandet (kræver en ekstra tilmeldt bådfører samt en der kan trække den) og tilmeldingerne er i den række følge man er meldt på. Bemærk ovenstående konditioner for evt. brug af Hvepsen.

 

/Frederik L  

 

Turopslag – tilmelding samt evt. fra melding

Ture slås op på hjemmesiden kbhdyk.dk. Har man aktiveret den relevante funktion for sin profil vil man automatisk modtage en mail om turopslaget. For at tilmelde sig skal man logge sig ind på hjemmesiden og trykke på knappen Tilmeld på den relevante tur. Hvis man ikke har en bruger til hjemmesiden, kan man henvende sig til medlemsinfo@kbhdyk.dk for at få en brugerprofil. Bemærk at væsentlige ændringer og f.eks. aflysninger af turen normalt annonceres på turopslaget senest klokken 20 aftenen før turen afvikles. Derfor er det bestemt tilrådeligt at man som tilmeldt til en tur går ind og ser på kommentarer på turopslaget inden man sætter vækkeuret til tidligt næste morgen.

En turarrangør har ret til at opkræve dykkerens andel til turen ved afmelding inden for 24 timer før afgang, hvis en anden deltager ikke findes, uanset årsag til fravær.

 

 

 

 

 


Begivenhedstype Dykkertur Møde tidspunkt 08:00 Mødested Slæbestedet Dragør
Forventede maks dybte 20m Antal pladser 6 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply