Langweekend hos Nicolas Gullmarsfjorden ( Lysekil) (6. – 9. Jun)

Langweekend hos Nicolas, Dykcentrum Gullmarsfjorden

Vi tager en landweekend til smukke Gullmarsfjorden, som er Sveriges eneste ”tröskelfjord”, og dermed giver et unikt og meget varieret dyreliv. Dykningen er godt til helt nybegynder og til fuld trimix dykning. Ormestad væggen går ned til 87m og fortsætter dybere på blødbund, så man kan få lidt dybde hvis man har lyst til det. Nicolas har trimix (til Svenske priser) hvis man ikke gider tage med hjemmefra. Alle dyk er stranddyk og alle dyk kan laves til helt nybegyndere og de fleste kan man også få god dybde (+50m).

Vi tager afsted torsdag efter arbejdet (fælleskørsel arrangeres når vi ved hvor mange vi bliver) og dykker i alt 6 stranddyk, så vi er sent hjemme søndag. Hvis man er virkelig frisk så er det muligt med nat dyk fra stranden, eller flere dags dyk, men det skal man selv arrangere.

Info om Dykcentrum Gullmarsfjorden findes her: Dykcentrum Gullmarsfjorden | Dykcenter | Bed & Breakfast | Stuguthyrning Udgifter for kørsel deler vi på. På sidste dyk dag så afregnes turen med Nicolas og det kan betales med kort. 3 dages pakken ( B&B, luft og aftensmad)  koster 2.062dk og pladsen er sikret ved betaling af depositum på 500dk til mig på mobilepay 53764969. Aftensmaden plejer være sindssygt god!

Jeg har til turen valgt at ikke tilkøbe frokost, da logistikken bliver nemmere hvis vi spiser madpakke mellem dykkene. Vi kan snakke sammen om det inden turen mellem de tilmeldte, og tilkøbe frokost, hvis der er stemning for det.

Der er mulighed for nitrox og trimix. Forsikringskravene gør at det er vigtigt at flasker er korrekt mærket.

Man er sikret sin plads når man betalt depositum på 500dk, tilmelding her på siden er ikke nok. Depositum kan betales via mig, så samler jeg sammen til en fælles overførsel. Jeg har sat pladser til maks. 12 og det er nok hvad Nicolas har plads til. Hvis det virkelig kniber, så kan jeg muligvis finde flere sov-pladser i nærheden.

 Det plejer tage ca 5 timer at køre derop, med det obligatoriske stop på Max Hamburgere. Søndag plejer vi være tilbage i København ca 2200.

Da mine relationer med markejerne rundt Gullmaren er vigtige (og lidt skrøbelige) så overholder vi alle regler deroppe, specifikt med parkering, fiskeri og vi dykker inden for vores certifikats-grænse.

Kom frisk!

 


Begivenhedstype Dykkertur Møde tidspunkt 16:00 Mødested Klubben
Forventede maks dybte 18m Antal pladser 12 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply