Oct 08

Forskningens døgn (20. – 26. Apr)

I forbindelse med Forskningens Døgn 2018, booker vi en Forsker der kommer og holder foredrag.

Mulige emner: marin biologi i Øresund(fisk-plante-salinitet-strøm), spiseligt tang i de danske farvande, eller hvad i nu syntes der kunne være interresant, så skriv på tråden, hvad i kunne tænke jer at høre lidt mere om, så må vi se om vi kan finde en forsker der vil overvælde os med sin viden ????

 

Der er sat én uge af, men det er ikke helt rigtig, der er kun, for at kunne vise, at vi booker en forsker, én af dagene.

Den præcise dato, kommer i starten af marts ´18

_______

Bestil en Forsker-ordningen er et initiativ under Forskningens Døgn. Ordningen giver alle mulighed for at få besøg af en forsker i uge 17, hvor Forskningens Døgn løber af stablen. Hvert år melder cirka 300 forskere sig til med et foredrag på Forskningens Døgns hjemmeside.

 

Betingelserne for at bestille en forsker er:

  • At du kan samle et publikum på mindst 20 personer.
  • Du skal stille passende rammer til rådighed for både forsker og publikum under foredraget.
  • Foredraget er gratis, men du er selv ansvarlig for at dække eventuelle transportomkostninger.
  • Opfyldes kravene til afholdelse af foredraget ikke, og bliver sekretariatet gjort opmærksom derpå, vil rekvirenten modtage en advarsel. To advarsler er lig med ekskludering fra ordningen.
  • Der kan maksimalt bestilles to foredrag pr. rekvirent. Du bedes kontakte sekretariatet på mail bestilenforsker@bestilenforsker, hvis du ønsker at bestille mere end to foredrag.

 

_______


Begivenhedstype Andet Møde tidspunkt 08:00 Mødested Klubben
Antal pladser 0 (0 = ingen maks antal pladser)

Leave a Reply