Jan 04

Dykkerweekend på Langeland (26. – 29. Apr)

Området omkring Langeland byder på et stort antal vrag som ligger relativt tæt på land, og på forholdsvis lave dybder ned til omkring 30 meter.

Der vil både være mulighed for at dykke krigsskibe fra Anden Verdenskring, fx M1108 Dr. Eichelbaum og M36 samt nogle af de mange ukendte og måske udykkede vrag i området.

Vi mødes i klubben torsdag d. 26. april efter arbejde (ved 15-16-tiden alt efter hvornår folk kan få fri). Her køber vi mad ind til hele weekenden, pakker biler og trailer med kompressor, oxygen og alt det grej vi skal have med, og kører mod Langeland. Vi medbringer desuden Brumbassen.

På Langeland lejer vi et sommerhus med plads til alle.

Der vil være et depositum på 700 ved tilmelding. Dette depositum vil være tabt såfremt turen afvikles men man melder fra inden afgang, og der ikke findes nogen på venteliste som kan overtage pladsen på turen.

Jeg forventer at prisen for turen bliver 2000-2500kr per næse inklusiv alt, pånær eget forbrug af oxygen.


Begivenhedstype Dykkertur Møde tidspunkt 15:30 Mødested Klubben
Forventede maks dybte 30m Antal pladser 9 (0 = ingen maks antal pladser)

8 comments

Skip to comment form

 1. Hej drenge,

  Martin (MRA) har været så flink at melde sig til at sejle Mariehønen, og vi har således mulighed for at være lidt flere på turen.

  Martin W har tilbudt at vi kan låne hans mors hus som ligger på Langeland. Der kan godt på 10 stykker i det hus, såfremt der medbringes nogle luftmadrasser.

  Så hvis ellers Esben, Rasmus og Morten Steen som ellers var på venteliste, har det fint med at sejle i Mariehønen i stedet for Brumbassen, og at sove på en luftmadras, er mulighed for en Langelandstur åbnet op igen 🙂

  Jeg har justeret deltagerantallet. Hvis jer fra ventelisten stadig vil med, er der et depositum på 700 som betales til mobile pay 2868 2139 før tilmeldingen er gældende.

 2. Tak Daniel,
  Det lyder som en rigtig god mulighed. Jeg er med på det.
  Takker

 3. Hej alle,
  bliver der en planlægningsdag, hvor vi mødes og organiserer turen eller hvordan plejer det at foregå?
  mvh
  Morten

 4. Kære dykkere,

  Til information regner jeg med at køre til Langeland, selvfølgelig med afgang fra klubben, på torsdag. Der er én ledig plads i bilen – tænker 2 personer er maksimalt. Er der måske nogen der bor mod vest, således vi måske kan undgå at vende klubben på vej hjem? I så fald vil det måske være oplagt, at den person kører med mig, men selvfølgelig blot en tanke.

  Jeg har meldt mig til at stå for madlavningen og håber selvfølgelig ikke I bliver skuffet 🙂 Måske der er en ekstra person, som vil være behjælpelig, således vi sammen kan afstemme menuen, og derved ha en næsten færdig indkøbsliste, til på torsdag. Morgenmad og frokost skal vi jo også ha købt ind til, så hvis der er specielle ønsker eller allergener, som der skal tages højde for, så må I gerne lige skrive det her.

  Ud over mad skal vi ha sikret, at vi har masser af viskestykker, karklud, kaffefiltre, kaffe, salt og peber, håndklæde, proptrækker, knive, plaster, folie, plastposer, opvaske/håndsæbe, solcreme, affaldsposer, køkkenruller, engangskopper osv. med. Hvis der er glemt noget må I gerne gøre opmærksom på dette 🙂

  PS… synes der var en FB chatgruppe, men er usikker på om den er nedlagt, eller vi blot tager det her inde.

  Hilsen
  Morten

 5. Hej Alle. Er det muligt at køre med nogen?

  1. Du kan sagtens køre med mig…. skal du hentes et sted eller blot i klubben?

 6. Hvad kan jeg hjælpe med?

 7. Hej
  Jeg har desværre en arbejdsdag i Århus på torsdag så jeg når ret sikkert ikke klubben inden afgang, men jeg kunne stille mit grej frem så det kan tages med og så kan jeg støde til selskabet i svendborg eller Rudkøbing (hvor det offentlige nu når frem). Håber så jeg kan få et lift tilbage til klubben.

  Glæder mig til en dejlig dykkerweekend.
  Jesper

Leave a Reply